• Head Alpha Pro Graphene 360 +. Pris 2790kr

  HEAD är tillverkaren av världens kanske bäst balanserade racketar och nu är deras nya Alpha-serie här! Graphene 360+ Alpha PRO är Head’s nya absoluta toppmodell och har även i år tagits fram i samarbete med världsspelaren och magikern Sanyo Gutiérrez. Racketen är droppformad och har en större sweet spot än vanligt för ökad möjlighet att sätta fart på bollen och samtidigt enkelt kunna hantera dina overheads. Med Graphene 360+ menas att ramen är gjord i det exklusiva och starka lättviktsmaterialet Graphene, vilket gör racketen väldigt lätthanterligt och minskar vibrationer. I kombination med den något framtunga balansen och Heads medelmjuka Power Foam-kärna är det här ett racket som erbjuder generöst med kraft och kontroll i trängda lägen. Efter några krafttulla och kontrollerade handledsrörelser och massa hokus pokus kommer dina motståndare inte förstå vad som hänt och du står där som en vinnare.

 • Head Alpha Elite Graphene 360+ Pris 2190 kr

  Detta padelracket är aningen mjukare i träffytan jämfört med sin storebror Head Graphene 360+ Alpha Pro vilket gör det till ett något mer förlåtande racketval.

  Head Graphene 360+ Alpha Elite är ett padelracket som passar tävlingsspelare samt motionärer. Racketens droppform och teknologi ger spelaren maximal fart samtidigt som dess mjuka kärna ger spelaren känsla och kontroll i bollträffen. En ny borrteknik för racketens hål har resulterat i en ännu större sweetspot.

  Head Graphene 360+ Alpha Elite är ett bra val för tävlingsspelaren och motionären. I denna uppdaterade modell har klykan mellan träffyta och handtag utvecklats för mer stabilitet.

  Skillnaden mot föregångaren förutom den nya stiliga designen, är att man nu applicerat det nya uppdaterade materialet Graphene 360+ som är en kombination av Graphene 360:s energiöverföring och ett förbättrat flexsystem som ger en större sweetspot samt en renare känsla i bollträffen.

 • Head Delta Hybrid Pro Graphene 360+ Pris 3000 kr Nu 2390 kr

  Head Graphene 360+ Delta Hybrid är det häftigaste padelracket från Head ännu. Du får helt enkelt allt det bästa i ett racket. Power, precision och komfort!

  Detta Delta Hybrid racket har den nya diamantformen och ger dig massor av kraft! Balansen är hög i detta racket och har Optimized sweet spot, vilket är större än på tidigare racketar.

  Optimized Sweet Spot är en optimering av både placeringen och borrningen av hålen i racketen. Denna optimering medför att du kan vara säker på att du har det bästa sweet spot, oavsett vilket Head padelracket du köper.

  Som Head själv säger, så borde det inte vara möjligt att ett racket kan ge så mycket power OCH precision på en och samma gång, med det är det!

 • Head Flash Green Pris 1095 kr

  Head Flash Green 2021 är ett lättspelat allround padelracket som passar både för motionärer och nybörjare. Design och finish är i samma nivå som de dyrare modellerna.

  Racketen erbjuder spelaren en bra balans mellan fart och kontroll, med lite mer focus på kontroll om man jämför med Head Flash Pro 2021.
  Head Flash Padel är ett perfekt padelracket för den som vill komma igång och utveckla sitt spel. Racketen har Heads Innegra teknologi som ska producera mer fart och mindre vibrationer i bollträffen.

 • Head Flash Pink Pris 1095 kr