Dunlop Sonic core elite 135. Pris: 1695kr
Dunlop Elite har nu fått en helt nyutvecklad ram och vänder sig fortsatt till avancerade spelare med de högsta kraven som söker en huvudlätt men samtidigt kraftfull racket.

Skillnaden mot föregångaren är att man nu har Sonic Coreteknologi för oslagbar kontroll i spelet. Sonic Core ger rackethuvudet mycket fin stabilitet och komfort vilket gör det möjligt att ha full kontroll på spelet över hela banan. Den nya teknologin minskar också vibrationerna i racketen med upp till 37% jämfört med andra Dunlopracketar.

Racketen har en aerodynamisk ram samt vidgad hals och ett långt handtag för maximal känsla och kontroll. Vidare ger det täta strängningsmönstret fin kontroll och ett stort rackethuvud fin fart.

Dunlop Blackstorm Graphite 1195kr
Detta racket passar perfekt för spelare som söker ett smidigt men ändå stabilt squashracket.

Med en head-light balans får man ett lätthanterligt racket som dessutom har Dunlops nya 4D Braided-teknologi. Den reducerar vibrationer i racket och gör spelupplevelsen mer bekväm.

Squashracket är tillverkat i graphite och har en ramvikt på 135 gram.

Dunlop Titanium Sl S hyperfibre 1195kr

Version nummer 2 av populära Blackstorm Titanium. Skillnad är en något högre balans (dock fortsatt huvudlätt), 10 gram lättare samt med en konventionellt 16*19 strängingsmönster jämfört med "vanliga" Blackstorm Titianium 5.0.Dunlop Tempo Elite 990kr
Ett perfekt nybörjarracket som hjälper dig att utvecklas.

Dunlop Tempo Elite har en helt nyutvecklad ram för denna säsong och denna squashracket är vår största satsning i det lite lägre prissegmentet.

Här får du en allroundracket med alla de ingredienser som nybörjare och motionärer ofta frågar efter. En mycket lättspelad squashracket med rejäl access till fart samtidigt som du också får en fin känsla i denna fina ram av 100 % grafit.

Rackethuvudet är relativt stort och den huvudlätta balansen gör att racketen känns lättmanövrerad över hela banan.

Racketen levereras strängad.

Racketsmedjan säljer Prince Squashracket